TABIIY SUV HAVZALARIDAN OLINGAN MIKROSUVO`TLARDAN CHLORELLA MIKROSUVO`TINI AJRATIB OLISH (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Chlorella spp mikrosuvo`ti yashil mikrosuvo`tlari (Chlorophyta) oilasiga mansub protokok bir hujayrali tirik organizmdir. Mikrosuvo`tlarni tabiiy suv havzalaridan yig`ish. Mikrosuvo`tlarini labaratoriya sharoitida ozuqa muhitlarida ko`paytirish. Mikrosuvo`tlaridan Chlorella spp mikrosuvo`tini morfologik tuzilishi orqali ajratib olish.