ПОДАГРА ВА УНИНГ AСОРАТЛАРИ ВА УЛАРНИ ОЛДИНИ ОЛИШ ВА ЗАМОНАВИЙ ДАВОЛАШ УСУЛЛАРИ (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ушбу маколада подагра касаллиги асоратлари ва бу касалликни вактида аниклаб ташхис куйиш ва даво чораларини уз вактида бошлаш ва беморларни келажакдаги хаёт сифатини яхшилаш ногиронлик ва улим камайтириш каби муаммолар ва уларнин ечими хакида фикр юритилади.