SEREBRAL FALAJLANISHGA EGA BO‘LGAN BOLALARDA HARAKAT VA NUTQ NUQSONLARINI KORREKSIYALASHDA MUTAXASSISLARNING HAMKORLIKDAGI FAOLIYATI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada serebral falajlanishga ega bo’lgan bolalarda uchraydigan harakat va nutq nuqsonlarini bartaraf etishda mutaxassislarning hamkorlikdagi faoliyati haqida ma’lumot berilgan.