GEOGRAFIYA DARSI MASHGʻULOTLARIDA INOVATSIONAL TAʼLIM METODLARI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Geografiya darsi, o'quvchilarga yer yuzasining tabiiy va ijtimoiy jarayonlarini, shuningdek, inson faoliyatining atrof-muhitga ta'sirini o'rgatish uchun muhim ahamiyatga ega. Innovatsion taʼlim metodlari, o'quv jarayonini yanada samarali va qiziqarli qilishda yordam beradi. Ushbu maqolada geografiya darslarida qo'llaniladigan innovatsion taʼlim metodlari, ularning afzalliklari va amaliy qo'llanilishi haqida batafsil ma'lumot beriladi.