OʻZBEKISTON RESPUBLIKASI PREZIDENTI ASARLARIDA KELTIRILGAN IQTISODIY TAXLILDA OʻQITISH TEXNOLOGIYASI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Oʻzbekiston Respublikasi Prezidenti Shavkat Mirziyoyevning asarlari va nutqlari mamlakatimiz iqtisodiy rivojlanishi, ijtimoiy barqarorlik va xalq farovonligini oshirishga qaratilgan muhim g'oyalar va strategiyalarni o'z ichiga oladi. Ushbu asarlarda iqtisodiy tahlil va o'qitish texnologiyalari o'quv jarayonida qanday qo'llanilishi haqida bir qator fikrlar mavjud. Ushbu maqolada Prezident asarlarida keltirilgan iqtisodiy tahlil va o'qitish texnologiyalarining ahamiyati va qo'llanilishi ko'rib chiqiladi.