КАШКАДАРЁ ВИЛОЯТИДА МУСИКА ВА САНЪАТ МАКТАБЛАРИ ХУСУСИДА (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Узбекистон Республикаси Президентининг 2008 йил 7 январда «Болалар мусика ва санъат мактабларининг моддий-техник базасини мустахкамлаш ва уларнинг фаолиятини янада яхшилаш буйича 2009-2014 йилларга мулжалланган давлат дастурини тайёрлаш чора-тадбирлари тугрисида»ги Фармойиши кабул килинди. Фармойиши ижроси буйича Вилоят хокимилигида фармойиш кабул килинди. Фармойишда вилоятда болалар мусика ва санъат мактабларининг моддий-техник базасини мустахкамлаш ва уларнинг фаолиятини янада яхшилаш буйича Давлат дастурига киритиш учун таклифлар тайёрлаш ва Республика комиссиясига такдим этиш максадида вилоят комиссияси таркиби тасдикланди.