O'TKIR HOSHIMOVNING "IKKI ESHIK ORASI" HAMDA "TUSHDA KECHGAN UMRLAR" ASARLARI LINGVOKULTUROLOGIK XUSUSIYATLARINING QIYOSIY TAHLILI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Quyidagi ilmiy maqolada O'tkir Hoshimov asarlari ilmiy tahlili, va ularda urush mavzusining ifodalanishi xususidagi ma'lumotlar tahlil etilgan.