O'TKIR HOSHIMOVNING "IKKI ESHIK ORASI" HAMDA "TUSHDA KECHGAN UMRLAR" ASARLARI LINGVOKULTUROLOGIK XUSUSIYATLARINING QIYOSIY TAHLILI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Maqolada O‘tkir Hoshimovning “Tushda kechgan umrlar” romanining syujet, obraz, uslub xususiyatlari, yoritilgan. Asar voqealarining makon va zamon xususiyatlari tahlil qilingan. Yozuvchining obraz yaratish borasidagi badiiy mahorati tadqiq etilgan.