TALABALARNI KASB TANLASHGA TAYYORLASHDA INTERFAOL METODLARNI QO'LLASH (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqola talabalarni kasb tanlashga tayyorlashda interfaol ta'lim metodlarning ta'sirini o'rganishga, talabalarga kasbiy qarorlar qabul qilish uchun zarur bo'lgan amaliy ko'nikmalar, tanqidiy fikrlash qobiliyatlari oshirish haqida ma'lumotlar berilgan.