KIMYO FANINI O‘QITISHDA FINLANDIYA TAJRIBASI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqola matnida maktab ta’limni rivojlantirishda xorijiy davlatlaridan Finlyandiya ta'lim tizimidan yetishib chiqqan nobel mukofoti sovrindolari, maktabda tarbiya yo‘nalishlari, kitobxonlikka e’tibor, kimyo fanini o’qitishda e’tibor qaratiladiladigan yo’nalishlar bo’yicha ma’lumotlar taqdim etilgan.