SIZ INKLYUZIV TA’LIM TARAFDORIMISIZ? (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Mazkur maqolada , umumiy o‘rta ta’lim maktablarida inklyuziv ta’limning joriy qilinishi va O‘zbekistonda inklyuziv ta’limning qo‘llanishi, imkoniyati cheklangan bolalarning sog‘lom bolalar qatorida ta’lim olishi hamda ularga yaratilgan shart-sharoitlar haqida ma’lumot berilgan.