BILIMLAR IQTISODIYOTINING XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada mamlakatimizning barqaror iqtisodiy rivojlanishini ta’minlashga ta’sir etuvchi bilimlar iqtisodiyoti tizimi o‘rganib chiqilgan. Mamlakatimizda bilimlar iqtisodiyotini shakllanishida respublikamizdagi shart-sharoitlar tahlil qilinib, xulosalar qilingan.