KRIMINALISTIK TAKTIKANING MOHIYATI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Maqolada muallif Kriminalistika fanining bo‘limlaridan biri bo‘lgan kriminalistika taktikasi bo‘limi va mazkur bo‘lim tomonidan jinoyatlarni tergov qilishda amalga oshiriladigan tergov harakatlarining taktik jihatlari xususida ilmiy tavsiyalar ishlab chiqishi, ushbu tavsiyalarning ahamiyati yuzasidan fikr yuritgan.