SUD EKSPERTIZASI JINOYATLARNI OCHISHDAGI MUHIM TERGOV HARAKATI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan jinoyatlar tergov qilish va fosh etish jarayonida, yaʼni surushtiruv, dastlabki tergov va sud protsessida adolatni taʼminlash uchun muhim bo‘lgan tergov harakatlarida biri bo‘lgan sud ekspertizasi, uning mohiyati hamda ahamiyati xususida so‘z yuritiladi.