BANK SEKTORDA TAVAKKALCHILIKNI BOSHQARISHNING AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Bugungi kunda iqtisodiy-ijtimoiy hayot yangi texnologiyalar ta’siri ostida shiddat bilan o‘zgarishda davom etmoqda. Ushbu o‘zgarishlar natijasida turli xil risklar yuzaga kelmoqda. Bunday sharoitda davlat va jamiyat tomonidan tavakkalchiliklarni o‘z vaqtida va samarali boshqarish o‘ta muhim ahamiyat kasb etadi.