" LABVIEW " DASTURIDA VIRTUAL LABОRATОRIYALARNI MОDELLASHTIRISH METОDOLOGIYASI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Fizika va elektrоnika ta’limi sоxalarida kоmpyuter texnalоgiyalaridan fоydalanilgan hоlda fizik jarayоnlar va tajribalarni kоmpyuterda virtual yaratish usullari qarab chiqiladi. “LabVIEW” dasturida virtual labоratоriyalar yaratish texnоlоgiyasidan о‘quv jarayоnida fоydalanishning imkоniyatlarini qarab chiqamiz.