ABDULLA ORIPOV IJODIDA JAMIYAT VA XALQ HAYOTI TASVIRI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek xalqining sevimli shoiri Abdulla Oripov ijodi haqida ma’lumot berilgan. Shoirning jamiyat, xalq hayoti bilan bog‘liq lirik she’rlari tahlilga tortilib, munosabat bildirilgan.