JAMIYATDA HUQUQIY ONG VA HUQUQIY MADANIYAT DOLZARB MASALA (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada huquqiy ong va huquqiy madaniyat to‘g‘risida qisqacha tushuncha berilib, jamiyatda huquqiy ong va huquqiy madaniyatni yuksaltirishda taʼlim muassasalarining o‘rni xususida fikrlar bildirilgan.