O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA YURIDIK XIZMAT FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISHNING HUQUQIY ASOSLARI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada muallif so‘nggi yillarda O‘zbekiston Respublikasida yuridik xizmat faoliyatini rivojlantirishning huquqiy asoslari, qabul qilingan meʼyoriy hujjatlar va ularni mohiyati xususida so‘z yuritgan.