HUQUQNI MUHOFAZA QILUVCHI ORGANLAR: XORIJIY MAMLAKATLAR TAJRIBASI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan mamlakatimizda huquqni muhofaza qilish organlari hamda huquqni muhofaza qilish organlari borasida xorijiy tajribalar xususida so‘z yuritilgan.