YOD TANQISLIGI — MUAMMOSI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Anemiya (kamqonlik) deganda qonda gemoglobinning umumiy miqdori asayishi, ko‘pincha, qon hajmi birligida konsentratsiyasining kamayishi tushuniladi