UMARSHAYX MIRZO QO‘L OSTIDAGI MO‘G‘UL BEKLAR (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada Zahiriddin Muhammad Boburning otasi Umarshayx mirzoga xizmat qilgan mo‘g‘ul beklari haqida, ularning Bobur davridagi faoliyati haqida ham umumiy mulohazalar beriladi.