BOSHLANG’ICH SINFLARDA DARSLARNI KRATIVLIK ASOSIDA TASHKILLASHTIRISHNING O’QUVCHILAR BILIM SAMARADORLIGIGA TA’SIRI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqoladaa ayana boshlang’ich sinf o’quvchilarini bilim, qobilyat va ozllashtirishlarini uyg’unlashtirish uchunhizmat qiladigan metodlarga krative yondashishning ahamiyatlari yoritib beriladi.