GRAFIK USULDA YECHILADIGAN MASALALAR (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada ko‘plab o‘quvchilarni qiynaydigan masalalarni grafik usulda yechish misollar yordamida yoritib berilgan.