ZAMONAVIY TIBBIYOTDA ROBOTLARNING O'RNI (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Mazkur tadqiqot jarayonida Zamonaviy tibbiyotda robotlarning o'rni tahlil qilib o’tildi. Zamonaviy tibbiyot kundan kunga rivojlanib bormoqda va innovatsion uslubdagi davo muolajalari amaliyotga tobora kengroq tatbiq qilinmoqda. Tibbiyot sohasida o'quvсhilami to‘laqonli o'quv-bilim jarayonining subyektiga aylantirish yo'llari qamrab olinishi darkor.