(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada dialektal frazemalar, ularning o‘ziga xos xususiyatlari, adabiy tildan leksik farq qiluvchi hamda adabiy tilda kuzatilmaydigan shevaga xos frazemalar haqida fikr yuritiladi.