(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
O’quv jarayonida zamonaviy axborot texnologiyalarini qo’llash ta’lim metodlarining samaradorligini oshirishga, o’qituvchilar mehnat faoliyatining o’zgartirishiga, ularning pedagogik mahoratlarini takomillashtirishga, pedagogik tizimlarning tarkibiy o’zgarishiga samarali ta’sir etadi. Bu esa pedagogik jarayonni, uni axborotlashtirishni tashkil etish va boshqarishda o’ziga xos vazifalarni qo’yadi.