(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada ayollarni tug‘ruqqa tayyorlashning bu usuli tug‘ruq og‘riqlarining kelib chiqish sabablarini o‘rganishga asoslangan. Psixoprofilaktik tayyorgarlikdan maqsad ayolning markaziy asab tizimiga ta’sir ko‘rsatib, og‘riqni bartaraf qilishdir.