(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada hududiy resurs salohiyatidan foydalanishning nazariy asoslari, resurslarlar salohiyatidan samarali foydalanish bosqichlari va omillari yoritilgan.