(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
O’qitish jarayonining samaradorligini infografika va turli komponentlarga bog’liq holda oshirish usullari yoritib berilgan. Infografikaning onlayn o’qitish jarayonida afzalliklari, kontseptsiyasi, tarkibiy qismlari, turlari, qo’llanilishi va u bilan ishlashga mo’ljallangan dasturiy vositalar haqida to’liq ma’lumotlar taqdim etilgan.