(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ушбу илмий тадқиқот ишида давлат муассасаларида бухгалтерия ҳисобини ташкил этиш тартиби баён қилинган. Бухгалтерия ҳисобини ташкил этишнинг амалдаги норматив – ҳуқуқий жужжатларга ўзаро мувофиқлиги ўрганилган.