(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Didaktikada o’quvchilarning individual qobiliyatlari hamda tafakkurini rivojlantirish har bir o’quvchining ijodiy faolligi bilan bog’liq. Ayniqsa ustalik bilan tuzilgan topshiriqlar ijodiy mustaqillikning namoyon bo’lishiga yuqori darajada ko’maklashadi.