(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada aniq integrallar tadbiqlariga doir ba’zi aylanish jismlarini hajmini hisoblashga oid misollarning ishlanish usullari ko’rib chiqilgan va oliy ta’lim muassasalari talabalariga o’rgatishning qulay metodikasi tahlil qilingan.