(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada umumta`lim maktablarida kombinatorika mavzusiga doir masalarni o`quvchilarga tushuntirish metodikasi ko’rsatilgan va kombinatorika mavzusini o’rganishda masala yechish darslarining ahamiyati tahlil qilingan.