(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Tadqiqot olib borilayotgan tizimlarda ichki buzg’unchi tomonidan o’tkazilgan testlash jarayonidan so’ng kritik muhim tizimlarning imtiyozlarni oshirish va muhim tizimlarda maksimal imtiyozlarga ega bo’lishga erishildi. Buning natijasida 71% hollarda korporativ infratuzilmani to’liq nazorat qilish amalga oshirildi.