(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Maqolada chizmachilik darslarida o’quvchilar faolligini oshirishga mo’ljallangan qiziqarli topshiriqlarni ishlab chiqish metodikasi hamda unga doir metodik tavsiyalar yoritilgan.