(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Ushbu maqolada “Yangilanayotgan O’zbekistonda gender tenglikning huquqiy asoslari” haqida batafsil ma’lumotlar berilgan.