(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Фан техника тарақиёти ривожланган сари, кўчаларда турли автомобиллар тури ва уларнинг қатнови кўпайиб бормоқда. Шаҳарларда аҳоли сонини ошиши, йўл қоидасига риоя этмас, спиртли ичимлик ичиб машина бошқариш каби ҳолатлар сабабли ҳар йили жуда кўплаб автоавариялар руй бермоқда. Бу автоаварияларда кўплаб инсонлар вафот этмоқда ёки бутун умрга ногирон бўлиб қолмоқда.