(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Ushbu maqola tasodifiy hodisalarga e’tibor qaratib, ehtimollikning ta’riflari va qo’llanilishini o’rganadi. Biz ehtimollarni hisoblash usullarini muhokama qilamiz, ba’zi amaliy misollarni keltiramiz va ehtimollikning turli sohalardagi ta’sirini o’rganamiz.