(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Maqola o‘zbek tilshunosligida polifunksionallik hodisasiga doir qarashlar, polifunksional lisoniy birliklarni yoritishga bag‘ishlangan