(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Ushbu maqolada Shohrud kanalidagi “Xachkap” gidrouzeli haqida umumiy ma’lumotlar berilgan. Jumladan, gidrouzel joylashgan hudud va u yerning tabiiy sharoiti, gidrouzel va uning tarmoqlari asosiy parametrlari keltirib o’tilgan.