(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Gastronomik turizm turizmning yangi va qiziqarli turlaridan biridir. U orqali dunyoning turli xil millatga mansub insonlari yangicha ta’mdan bahramand bo‘ladilar, tanish do‘stlar orttiradilar. Ushbu tezisda Xorazm milliy taomlari haqida foydali bo‘lgan ma’lumotlar hamda ushbu turizm turini rivojlantirish bo‘yicha taklif va mulohazalar keltirilgan.