(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Urushlar natijasida bilim olishdan mahrum bo’lganlar qatorida xotin-qizlar.Ayollar ta’limiga yaratilgan imkoniyatlarning dunyo mamlakatlari va O’zbekistondagi analogiyasi.