(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Bugungi kunda boshlang’ich ta’lim sifati va samaradorligini oshirishda kompyuter va axborot texnologiyalarining zamonoviy texnologiyalaridan samarali foydalanish asosiy omil hisoblanmoqda.