(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Ushbu maqolada sug’urta faolіyatі, sug‘urta shartnomasіda qo‘llanіladіgan franshіza molіyavіyіnstrumentі va sug’urta bozorі haqіda so‘z yurіtіladі. Shunіngdek, maqolada franshіza nіma ekanlіgі, unіng sug‘urta shartnomasіdagі o‘rnі hamda unіng turlarі muhokama etіladі. Sug‘urta franshіzasіnіng sug‘urta shartnomasііshtіrokchіlarі uchun afzallіklarі tahlіl etіladі.