(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Ta’kidlash joizki, Prezidentning oqilona siyosati tufayli О‘zbekiston Respublikasi Madaniyat vazirligiga qarashli “О‘zbekkonsert” davlat muassasasi, davlat teatrlari, О‘zbek davlat sirki, “О‘zbekiston davlat filarmoniyasi” davlat muassasasi, “Xalqlar dо‘stligi” saroyi, Islom Karimov nomidagi Farg‘ona viloyat teatr va konsert saroyi, “Diydor” va “Tomosha” teatr-studiyalari, “Yoshlar madaniyat va san’at markazi” davlat korxonasi, Madaniyat vazirligi huzuridagi madaniyat va san’atni rivojlantirish jamg‘armasi, Respublika madaniyat muassasalari faoliyatini tashkil etish ilmiy- metodik markazi, Madaniy meros obyektlarini muhofaza qilish va ulardan foydalanish ilmiy ishlab-chiqarish bosh boshqarmasi va uning hududlararo inspeksiyalari, Badiiy ekspertiza boshqarmasi va uning hududlararo bо‘limlari, “Sharq taronalari” musiqa festivali bosh direksiyasi, vazirlik tizimidagi muzey- qо‘riqxonalar, hayvonot bog‘lari, davlat muzeylari, uy muzeylari va kо‘rgazmalar, kо‘zi ojizlar respublika markaziy kutubxonasi, “Guliston”, “Teatr”, “Moziydan sado” jurnallari tahririyatlarining, barcha-barcha madaniyat va san’at sohasi muassasalarining faoliyatlari qayta kо‘rib chiqildi, yetarli shart-sharoitlar hozirlandi. Bu esa о‘z navbatida mamlakatda madaniyat va san’atga bо‘lgan e’tiborning yangicha qirralarini boyitishga xizmat qildi.