(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Maqolada hanuzgacha dunyo olimlarini qiziqtirib va hayratga solib kelayotgan, koinotning sirli obyektlari hisoblangan qora tuynuklarning paydo bo‘lishi va g‘ayrioddiy xususiyatlari to‘g‘risidagi fikrlar bayon etilgan.