(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Япония технология ҳақида гап кетганда энг илғор мамлакатлардан бири сифатида глобал шуҳрат қозонганини айтиш мумкин. Инфратузилма, қурилиш ва уй дизайни каби турли соҳалардаги кўплаб технологик ютуқлар ва янгиликлар бугунги кунда ҳаёт сифатини ўзгартирди ва яхшилади. Бизнинг мамлакатимиз ҳудудида Япония зилзилага қарши технологиялар тизимларини, асосан, сейсмик хавфли ҳудудларда амалга ошириладиган осмонўпар биноларга ўрнатса, мақсадга мувофиқ бўлади деб ҳисоблаймиз.