(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Ushbu maqolada munaqqidning mahorati, ijoddagi samimiyligi, tanqidchilik, munaqqid va ijodkorning ijodidagi maqsad, uygʻunlik haqida gap boradi. Bundan tashqari, badiiy asarda xarakter yaratish mahoratini ochib beradi. XX asar nasriy asarlarining qisqacha tahlili va yozuvchi mahorati haqida munaqqid fikrlari tasvirlangan.