(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Тақдим этилган илмий мақолада брокколи карамини фойдали хусусиятлари кўриб чиқилган. Унда брокколи карамини инсон организми учун қанчалик зарур бўлган витаминлар мавжудлиги ва унинг саломатлик учун қанчалик аҳамиятли эканлиги тўлиқ баён этилган. Шу билан бирга уни тайёрлаш технологияси ва сақлаш усуллари келтириб ўтилган.